Over Kern Training

Waarom Thijmen Sietsma als coach of trainer?

De kern van de zaak houd ik altijd in de gaten, waardoor het resultaat ondanks mijn flexibiliteit altijd gewaarborgd is. Na een intensieve bijeenkomst krijg ik regelmatig te horen: “De tijd vloog voorbij en eigenlijk zou ik moe moeten zijn, maar dat is helemaal niet zo!

“Klanten beschrijven mij als respectvol, doortastend en bondig.”

Ik ben trainer, coach en Scrum master. Jarenlang heb ik als trainer-adviseur voor teams en ondernemingsraden bij een landelijk trainingsbureau gewerkt. Daardoor heb ik ruime ervaring met teams van alle soorten en maten. In 2015 ben ik gevraagd teams te coachen in hun transitie naar zelforganisatie wat ik met veel plezier doe. Naast het verzorgen van vele cursussen en coachingsessies heb ik stevige praktijkervaring als OR-voorzitter. Ik ken de dilemma’s die spelen en weet hoe het is om als groep  pittige besluiten te nemen. Deze ervaring is een ´must´ voor iedere teamcoach.

Als klant wilt u een deskundige trainer, inspirerende begeleiding en snelle ondersteuning zonder onnodige kosten. Daarom ben ik 2014 een eigen bureau gestart. Hierdoor kan ik u als klant en uw ontwikkelvraag voorop stellen. Meer informatie kunt u vinden op mijn Linked-In profiel.


Ontwikkelen als insteek

Creativiteit, helderheid, motivatie en het inspelen op de realiteit zijn onmisbaar wanneer je als team uitdagingen het hoofd wilt bieden. De basis om voor echte samenwerking, Agile werken, co-creatie en continue leren zit in de juiste mindset ofwel denkstijl. Vanuit openheid kun je samen ontwikkelen, onderzoeken en bouwen. We kennen ook de ervaring dat we onszelf hebben ingegraven in oordelen en emoties, waardoor we alles behalve creatief of helder zijn. Ik ben gespecialiseerd in het faciliteren en leren van een opbouwende mindset. Mijn ontwikkelde methode is gebaseerd op recent onderzoek.

Vanuit deze specialisatie help ik:
– het fundament te leggen voor Agile werken.
– echte samenwerking binnen de OR en met de bestuurder te verwezenlijken.
– een opbouwende leercultuur op te bouwen (learning agility).

Meer informatie kunt u bij mijn artikelen en publicatie.


De werkwijze als bij Kern Training

Als trainer en teamcoach ondersteun ik uw team om resultaten teMaatwerk training ondernemingsraad boeken en vaardiger te worden. Hoe dat gebeurt verschilt per groep. Wanneer u interesse heeft in een dienst kom ik vrijblijvend langs voor een kennismaking. In dit gesprek wordt op basis van uw vraagstukken, wensen en ideeën en mijn ervaring een plan ontwikkeld. Dit ontwikkelprogramma ontvangt u, samen met de scherp geprijsde offerte.

Ik zorg ervoor dat een training interessant en opbouwend is. Tijdens een training houd ik de energie en dynamiek constant in de gaten. Door afwisseling in het programma vliegt de tijd. Ik maak vaak gebruik van praktijkvoorbeelden en bij voorkeur pas ik uw praktijk toe in de training. Dit zorgt ervoor dat u als cursist echt betrokken wordt en de kennis direct toepasbaar is: leuk & leerzaam.